- LG LCD és LED TV-k
- VR topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ath
senior tag
ez a max7219 jónak tűnik, köszönöm. a következő kerülne megépítésre:
van 2 db mlx90614 IR szenzor, ehhez megjelenítőnek a már említett 2 db 4 számjegy (+ 4 decimális pont), 7 szegmenses kijelző, amit egy arduino nano vezérelne. minden polcon van már, csak amikor elkezdtem utánaszámolni a lábaknak jöttem rá, hogy ez így nem a legjobb. az érzékelők bekötéséről nagyon jó leírások vannak, annak az értelmezése nem is okoz gondot, viszont ha ezt a 4 eszközt kellene egybekötni smbus-on.. az már kicsit izgalmasabbegyelőre nem látom át hány ilyen chip kéne, de első átgondolásra 2 tuti. jól gondolom?
-
fpeter84
senior tag
És tényleg, ez a legegyszerűbb megoldás, kész modulként is kapható akár kijelzővel együtt...
Valamiért nem találtam rá pár gyors kereséssel, ezért írtam a másik alternatívákat... Csak ahogy nézem elég átabotán forrasztják rá a kijelzőket, azzal lehet lesz még egy kis utómunka, dehát ezért óccó, nem dlága
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged