- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Nekem egy nagyon régi verzióval volt, hogy valamelyik fájlban át kell írni a patht , de amit használok (pár hónapja töltöttem le) azzal nem volt semmi nyűgje.
Úgy látszik, sikerült megint valamit elcseszniük, ugyanis az arduino újabb verziói mindig tartalmaznak valami "újítást", amit a nem hivatalos bővítések mindig késve alkalmaznak
Pár hónapja bejelentették, hogy hivatalos STM32 board is meg fog jelenni, de azóta nagy csend van körülötte.Ja, és nekem volt egyszer régebben olyan gondom, hogy a path túl hosszú volt a windowsnak.
Azóta nem az installálós verziót használom, hanem beteszem a gyökérbe, és "portable" módban használom. Attól lesz portable, hogy az ELSŐ INDÍTÁS ELŐTT csinálunk egy portable könytárat. Ha ezt megtalálja, akkor oda rakja a programokat, miegymást. Viszont nem szerepel a programok listáján, közvetlenül kell elindítani az arduino.exet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest