Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostie
tag
válasz
gyapo11
üzenetére
Igen, pontosan valami ilyesmire lenne nekem is szükségem (Arduinotól függetlenül), amiben ki tudom próbálni mondjuk a különféle tranzisztorok működését, vagy összerakni egy kondenzátoros villogó áramkört, tudom változtatni a paramétereket az alkatrészekkel és ez által megismerhetem az elektronikai alapokat.
Ez valóban egy alacsonyabb szint mint az Arduinos legózás, de a kettő együtt adná ki nekem azt, hogy képes vagyok egy problémára elektronikus megoldást összerakni.
Ebayen nézelődtem már de ott inkább kész projektekre találtam ilyen készleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold