- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Janos250 #2981 üzenetére
Van olyasmim is itthon, (pontosan ezt vettem: NEW STM32 ARM Cortex-M3 Leaflabs Leaf Maple Mini Module for Arduino,) de ezt nem probaltam Arduino frameworkkel....
Valami ilyesmi programozom van itthon: [link]
Meg van ebbol is vagy 2: [link](#2980) fpeter84 válasza Teasüti (#2975) üzenetére
En nem tudom pontosan, mit fordit az Arduino, lehet, hogy mas tudja, megis azt mondanam, hogy valami mas rendszeren ken osszehasonlitani a kodot, ami kozvetlen forditja a c kodot, mint mondjuk az IAR, vagy ilyesmi...(#2997) Teasüti válasza tvamos (#2978) üzenetére
Mit takar az Arduino connectivity pontosan? Mire jó az?
Gozom sincs. Allandoan ez folyik most mindenunnen, hogy connectivity, de, hogy Arduinoek mit ertenek rajta, nem tudom. IOT? -
fpeter84
senior tag
válasz
Janos250 #2981 üzenetére
Szemezek ezzel az olcsó M3 modullal, mert sokmindenhez elég lehet ennyi is, felesleges a Due sok lába és mégis van CANbus - feltéve hogy találok hozzá számomra is emészthető példákat... Ebben is van alapból bootloader vagy először kell hozzá JTAG programozó hogy éledjen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged