Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Postas99 #23443 üzenetére
Szia!
Igen, ezzel is próbálkoztam tegnap!
Driver telepítések és újraindítások megvoltak, de semmi reakció nem volt! Tegnap este még ezt is megpróbáltam: kép
Létrejött egy újabb oszlop a programozható cuccok között, de nem láttam semmi változást...este gondoltam egy nagyot és másnap vettem egy teljesen új adatkábelt! Azzal viszont életre kelt a Wemos és végre fel is tudtam programozni! Úgy tűnik, hogy az esetemben kipróbált mind a négy adatkábel lehetett a rossz! Azokkal semmi nem ment, de ezzel az új tyúkbéllel pöccre indult!Mindenkinek köszönöm a sok, jó ötletet és a rám fordított idejét!
* * *
Igen, de csak átfutottam, mert ott 2102-ről írtál!
Persze ez pont ugyanabba a 'családba' tartozik, mint a 2104, de annyira csak a 2104-re koncentráltam, hogy erre már nem is gondoltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Autószerelők, autószerelés
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini PC
- Revolut
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3691
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest