- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Milyen egeret válasszak?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
gyapo11 #2249 üzenetére
Szia, a változtatás is ugyan úgy megy, mint ahogy leírtam. A törlés után kikapcsolod a szakaszos törlést, és amikor úgy látod, hogy most már törölnie kell, akkor visszakapcsolod, és ebben az ütemben folytatja. A visszajelzés te magad vagy: kicsit esik az eső, bekapcsolod a szakaszos törlést, aztán ki is kapcsolod, majd a törlés után, amikor úgy látod, hogy most már törölhetne, akkor visszakapcsolod és úgy hagyod, és megjegyezte az ütemet. Ha gyorsítani vagy lassítani akarod, akkor is ugyan ez a teendő. Pl. gyorsítani akarod, akkor látod, hogy már törölhetne, akkor csak ki és be kell kapcsolnod, mert az utolsó törléstől eltelt időt méri. Ha lassítani akarod, akkor kikapcsolod, és ha elég eső esett, akkor kapcsolod vissza. Remélem érthető vagyok
Én nagyon szeretem, sokkal jobb, mint a 2 fokozatú vagy potival állítható törlők, mert nem időt kell beállítanod, hanem az eső mértékéhez tudod igazítani a sebességet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest