- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
nem, ez nem az. Ha oda vissza akarsz kommunikálni, akkor mindegyik odalra kell venned egy adót és vevőt is. Ennek az előnye, hogy pofon egyszerű, egy jó antennával és kellő táppal akár 1 km-re is lehet vele kommunikálni. Van hozzá a VritualWire, meg a Manchester library. Mindegyikkel próbáltam és működik. Radio Head library-val is megy, de szerintem az nem jó , mert túl nagy kódot generál.
Érdemes még megnézned a nrf24l01+-t , ami transciever, szóval oda vissza tudsz vele kommunikálni majd. Ő SPI-on kommunikál az MCU-val. Maga a programozása semmivel sem bonyolultabb. Van hozzá az RF24, RF4 Network és MIRF library. Mindegyikkel próbáltam és mennek. Személy szerint a MIRF-et használom, hogy miért azt nem tudom megmondani, talán azért mert előbb próbáltam ezzel.
(#2160) junhum
Igen , lsd feljebb.
-
softguner
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged