- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
JozsBiker #21532 üzenetére
Szia! Köszönjük. Szerintem akik itt olvasgatnak, azok ismerik ezt a kínai khmmm... minőséget. Ahogy itt is és az okosotthon topikban is elhangzott sokszor, a kínaiak azt írnak rá, amit a vevő (nem a végfelhasználó, hanem a nagyker, importőr, etc..) kér.
Szal. lehetne a relék, szenzorok, okos kapcsolók nagyon nagy részét is ehhez pattintani, a szitu ugyan az. Pl. konnektoros/dugvillás okosrelé, 20 A terhelhetőség, vagy a sokat emlegetett Wemos klónok, stb... egy kalap. Amúgy nekem is Fotek klón van, elvi 25A, eszembe nem jutna megküldeni annyival. Keringetőt kapcsol, max 65 W, de ált. a 40 W állásban használom (lehet nem ezek a pontos értékek, nem emléXem).
Ohh, és a kínai TV okosítókon backdoor is van, pár hete linkeltem valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest