Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Ezen [link] hogy állítható a 5V/8V/9V/12V kimenet?Nem állhatok meg míg üres lesz az út. Hátam mögé se nézhetek folyamatosan. Hátam mögül másik sávból nasasasszony úgy baxott majdnem telibe, hogy még ő volt felháborodva, hogy mit keresek az úton.
1 autónyi helyen /2 oldalt parkolnak/, ha telibe xarja a szembejövő autós, hogy te szabályosan a savodba vagy és ő megy az út közepén nem mindig sikerül megállni. Autós szerint simán elférek.
Es a rendőr bacsi még engem baxott le, hogy miért álltam meg. Tehát ott rendőr szerint centiznem kell. Tudnék mesélni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Hollow Knight és Silksong
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Le Mans Ultimate
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Intel Core I7 11700K BOX
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold