Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
Szerintem is az lesz. Mondjuk Nm-re átszámolva nem annyira szemléletes, mert ki forgat egy szelepet m-es erőkarral, inkább a 10 centi az jobban elképzelhető. Viszont akkor ezek 20 dkg körüliek 10 centis erőkarral, azt érdemes lenne kimérni, hogy biztonsággal forgatja-e az adott szelepet. A később belinkelt nagyobb, az 1.8 kg 10 centin, na az már döfi, azt már nem kell mérni mert letekeri a vascsővel együtt, ha beragad.

-
Danex
addikt
A fejemben valóban egy digitális termosztátos kép volt, de alapjába véve erősek a szervók, de ezzel már szerintem mennie kell.
Fém fogaskerekek vannak benne és elég nagy a nyomaték. Videó
De mivel nem tudom mekkora erő kell a forgatásához, így sajnos ez vaktába találgatás, hogy elég-e az övé és kell-e az erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Formula-1 humoros
- Robotporszívók
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Autós topik
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Philips LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold