Hirdetés
- iPad topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Hővezető paszták
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wolfram
üzenetére
A 20 uA mellett van még egy, olyan 3 uA-os sleep, de ott csak külső gombbal ébreszthető.
Van róla videó a YT-on, pár ellenállást kell átszerelni a panelon... még nem próbáltam.Jelenleg a végtelen fájdalom öldököl
NodeMCU v3, naná, hogy ezen sem műXik a WLED... régebbi verzió igen, de nah... Pont ua. van, mint ami a WLED topikban: néha ad AP-t, de kapcsolódni nem lehet. Végigpróbáltam több metódust, nem működik. Vki ott írta, h saját fordítást felrakott, működik, integrálva a wifi adatokat, mert AP wifivel van valami baja.Juhú, akkor ez menne nekem is... de tovább olvastam szerencsére... a többi uC-n már nem működött neki sem, szal. vmi HW dolog is van benne. ESPEasy pikk-pakk műXik rajta, csak mondjuk ezt a ledekhez vettem. Nagy lendülettel a működő ledek felét le is szedtem, kár volt...
Sebaj, van még Wemos itthon...Wolfram, megint nem tudni mi a project, mi a cél. EPSEasy támogat egy halom mindent, HA-tól az MQTT-ig, thingspeak, akármik. Miért nem adsz neki egy esélyt? A kijelződ is működne...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- iPad topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- LEGO klub
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Horgász topik
- Hővezető paszták
- Linux haladóknak
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
NodeMCU v3, naná, hogy ezen sem műXik a WLED... régebbi verzió igen, de nah... Pont ua. van, mint ami a WLED topikban: néha ad AP-t, de kapcsolódni nem lehet. Végigpróbáltam több metódust, nem működik. Vki ott írta, h saját fordítást felrakott, működik, integrálva a wifi adatokat, mert AP wifivel van valami baja.
Sebaj, van még Wemos itthon...
ekkold