-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
alfa78 #18557 üzenetére
Hááát, ez így szvsz feleslegesen túlkomplikált. Ha a kazánnak a vezérlése 230 V, akkor miért nem azt vezérled az okoskonnektorral?
Komolyan, már a sokadik ilyenbe szaladok bele, ahol a beltéri termosztátot "hackelik", vagy úgy, h mást mérjen, vagy így félig megkerülik... Fura...
Ha mindenképp lesznek/vannak szenzorok, akkor ahhoz okoskonnektor (sőt, okosrelé, de az lehet nincs xiaomi-ban) a kazán mellé, amit egy villanyszerelő, vagy Te magad is rá tud kötni a kazánra. A linkelt relé modul csak 700 Ft, de olyan is: brutál hangos, hajszál vékony vezeték megy csak bele és a bekötés rögzítése sem volt meggyőző... cseréltem SSR relére, nyugodtabb vagyok. -
Tankblock
aktív tag
válasz
alfa78 #18557 üzenetére
Szia
magánvéleményem szerint ez nem a jó út, ha ennyire nincs időd....
töredékéért vehetsz egy Wifi képes termosztátot ami fele ilyen veszélyes.Google 1 találata: [link] szállítással 30 eHUF.
A másik út HUB 13K okos connector 13k hőmérő 7k Relé 601 HUF ([link]) + Doboz vezeték munkaidő
tényleg ezt szeretnéd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest