- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
válasz
#70211840 #18446 üzenetére
Hali!
Évekkel ezelőtt én egy ilyen panelt vettem. Szerintem ugyanaz az áramkör, amit korábban linkeltek, csak ez készen van. Panel kimenete >> Arduino digitális bemenet, figyelhető az alacsony/magas szint (if/then/else).
Üdv: G.
-
And
veterán
válasz
#70211840 #18446 üzenetére
Ok, de gombelemek méréséhez nem kell 50V-os méréshatár, se 1:10 feszültségosztó, ha egyébként más forrásból van 5V-os referenciád. Ebben az esetben akár a kontroller analóg(nak konfigurált) bemenetére is mehet közvetlenül az elem feszültsége. Annak esetleg érdemes utánanézni, hogy egy ilyen AI-port mekkora impedanciával terhel (vagy mekkora lehet a szivárgóárama), de általában elég naggyal. Elemmerülés jelzéséhez egyébként belső komparátor is megfelelhet, ha az adott uC rendelkezik olyannal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest