- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Ilyen volt majd húsz éve is.
Úgy működött, hogy a billentyűzet oldalán volt egy lyuk. Amibe az egyetemi diákigazolvanyt kellett bele dugni. A csippen lévő adatok alapján beengedett a rendszer (Windows XP), vagy nem. De volt hozzá menedzsment alkalmazás is, bár azt nem használtam.
A háttér tár bármely gépen elérhető volt a könyvtárban. -
Szia!
Én talán értem, hogy mire gondolsz, de az ebben a formában nem foglalási rendszer, hanem foglaltsági.
Amire te gondolsz, az az rfid olvasó+rfid kártya, vagy valamilyen chipkártya, esetleg vonalkódos kártya. Ember jön, leül az asztalhoz, lehúzza a kártyát, ez megjelenik egy központi adatbázisban, amikor elmegy, újra lehúzza, vagy kihúzza. Meg lehet csinálni, de tök felesleges pénzkidobás lenne szerintem. Ráadásul ebben a rendszerben nem lehetne előre foglalni. Nem is tudom milyen use-case esetében lenne ez jó megoldás. -
ReFleXx
addikt
nem igazan ertem a kerdest. mire kellene a szenzor vagy minek?
ha most van egy weboldal ahol lefoglalhato az asztal akkor igazabol mi is hianyzik?elmondom nalunk hogy nez ki ez, van egy weboldal amin mint egy terkep megjelenik az iroda az asztalokkal, mar ott latni hogy melyik asztal foglalt es melyik szabad, ember raklikkel az altala valasztott asztalra es lefoglalja, odamegy es leül dolgozni. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kedvenc zene a mai napra
- Ilyen lesz a Lies of P: Overture
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest