- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Apple MacBook
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Ilyen volt majd húsz éve is.
Úgy működött, hogy a billentyűzet oldalán volt egy lyuk. Amibe az egyetemi diákigazolvanyt kellett bele dugni. A csippen lévő adatok alapján beengedett a rendszer (Windows XP), vagy nem. De volt hozzá menedzsment alkalmazás is, bár azt nem használtam.
A háttér tár bármely gépen elérhető volt a könyvtárban. -
Szia!
Én talán értem, hogy mire gondolsz, de az ebben a formában nem foglalási rendszer, hanem foglaltsági.
Amire te gondolsz, az az rfid olvasó+rfid kártya, vagy valamilyen chipkártya, esetleg vonalkódos kártya. Ember jön, leül az asztalhoz, lehúzza a kártyát, ez megjelenik egy központi adatbázisban, amikor elmegy, újra lehúzza, vagy kihúzza. Meg lehet csinálni, de tök felesleges pénzkidobás lenne szerintem. Ráadásul ebben a rendszerben nem lehetne előre foglalni. Nem is tudom milyen use-case esetében lenne ez jó megoldás. -
ReFleXx
addikt
nem igazan ertem a kerdest. mire kellene a szenzor vagy minek?
ha most van egy weboldal ahol lefoglalhato az asztal akkor igazabol mi is hianyzik?elmondom nalunk hogy nez ki ez, van egy weboldal amin mint egy terkep megjelenik az iroda az asztalokkal, mar ott latni hogy melyik asztal foglalt es melyik szabad, ember raklikkel az altala valasztott asztalra es lefoglalja, odamegy es leül dolgozni. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Netfone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest