- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Bár én még nagyon zöldfülű vagyok, de nem lehet hogy ezt szívtad be?
-
bacus
őstag
De mi köze ennek a boot loaderhez? Itt az usb soros átalakitó driver, vagy maga az eszköz hibás.
Nekem van hibás nano-m, az elsőt amit rendeltem az volt. Az látszólag szépen ment, csak az ide nem tudott rá feltölteni semmit, mindig hiba üzenet volt. Az booltoader hibának látszott. (de csak addig amig nem próbáltam meg rá boot loadert tenni egy kölcsön uno3 -al. Mivel utána se ment) Azóta vettem már nanot is (mostanában új usb chipes van), meg mini pro-t is (amin nincs egyáltalán usb soros), meg uno3 -t is, de mind ment elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest