-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
Nagyon kezdő vagyok itt, de nekem lenne egy érdekes tippem: az első képen azt látom, hogy a projekted külön könyvtárban van...ezzel nem is lehet (?) semmi gond, de azokban mindenhol ékezetes betűk vannak! " és ... saját dolgok ... sörfőzés " Nem lehet, hogy ezért akad el a flash? A fekete alapú képen nézd meg, alulról a 14. sort! Ott a "saját" könyvtáradat már egészen máshogyan említi: "05_saj"
Korábban találkoztam olyan játékkal, amit, ha ékezetes könyvtárba telepítettek, akkor az nem indult el, hanem kizárólag hibaüzeneteket dobott fel...ott nem segített a szimpla átnevezés! Reinstall kellett a program állományához.
Egy próbát megér! Remélem, hogy ezzel megoldódik a problémád!
Új hozzászólás Aktív témák
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest