Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ton-ton
tag
A servoban kevésbé bízom. (tudom, hogy sokszor azt szokás használni)
Drágább is.
A léptetőmotor hátránya, hogy be kell állítgatni a vezérlőt (időveszteség), valamint az esetleges lépésvesztés.
Ez utóbbi nálam kiküszöbölhető, hisz két optikai kapuval tudom ellenőrizni, hogy előfordult-e. Ugyanis egy elméleti vonalon keresztülhalad minden esetben a kar.Mindjárt leírom a projectet, talán úgy érthetőbb lesz. :)
-
Janos250
őstag
Nem ismertem, megnéztem, de én a másikban jobban bíznék. Azt írja, a micro stepet is megoldja, azt nem tudom, hogy PWM-mel. Továbbá a másikakból az újabbnak van olyan előnye, hogy nem ránt rajta akkorát sem induláskor, sem megálláskor. Ez nem csak a hangját csökkenti drasztikusan, de a kar sem rángatódzik annyira, bár nem vagyok szakértő, csak amiket korábban olvasgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Mikrotik routerek
- Alkoholista nevelde
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Trollok komolyan
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold