-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
razorbenke92 #16900 üzenetére
Az első eljárást választottam. Sikerült úgy beilleszteni a meglévő kódba az általad leírtat, hogy végre nem sikított valami hibával! Szépen villantja a rögtönzött színeket! Köszönöm a segítségedet!
Nagy vagy!
********************************************************************************
Biztos, hogy Én ronthattam el valamit (rossz helyre helyeztem el a kódodat) mert nem tudtam beindítani a folyamatot! Alapból nagyon tetszett a megoldás és ezért ezzel kísérleteztem elsőre...sikertelenül.
Majd mennem kellett a város másik végébe egy kis feladat miatt! Addig agyaltam azon, hogy mit- és hol rontottam el?! Sajnos nem jöttem rá és ezért a másik lehetőséggel próbálkoztam! Viszont nincs végleg elásva a kódod, mert a működő vezérlőre majd December elején lesz csak szükségem! Addig lesz időm próbálgatni azt, hogy hol rontottam el?! Ezzel is tanulva ezt a remek kis vezérlőt és a programozását!
Köszönöm a rá(m)fordított időtöket!
********************************************************************************
János250 kolléga megoldására gondolsz
Nem egészen értem. Most próbálkozni fogok és "jól" telepakolom a már eldöcögő kódot fix
color-color2-delay
értékekkel és ezzel totál elpocsékolom a rendelkezésre álló tárhelyet! Ugyan nem lesz szép megoldás, hanem egyenesen ronda, de legalább működni fog! -
Undoroid
őstag
válasz
razorbenke92 #16900 üzenetére
Szia!
Köszönöm az ötleteket és a segítségedet!
" ...void color2 (unsigned char red, unsigned char green, unsigned ch
a
... " Ezt a verziót még nem próbáltam ki!A zárójelen belül változtattam meg a színek nevét (red-red2) és nem a color-color2 -t . Látszik, hogy teljesen kezdő vagyok még, mert ennyire nem ismerem még az utasítások kezelését!
Mindenképpen kipróbálom mindkét megoldást!
Janos250
Szia!Ez már igazán rafinált megoldás!
Tetszik, mert teljesen világos számomra, hogy mikor és mit csinálok az aktuális kimenetekkel?!
Korábban ekkold kolléga is valami hasonló irányba terelgetett, próbálkoztam is a példájával, de valamit elronthattam, mert sajnos hibákat adott fordítás / feltöltés közben a program.
Pedig az nagyon leegyszerűsítette volna a dolgokat! (a rendelkezésre álló tárhelyet sem pocsékolta el, mint ahogyan azt Én teszem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged