-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
agent_k #15797 üzenetére
Szia,
Latch áramkörrel le tudod választani a tápról, és egy külső RTC vel /ATTiny meg felébreszted, kód futás végén elvágod a betápot vele. Nekem 5 percenként kel fel egy ilyen szenzorom, lassan 3 éves, évente 2 töltéssel működik 2 18650 ről. RTC helyett Attiny13A oldottam meg anno....
-
válasz
agent_k #15797 üzenetére
ESP8266-01-hez ilyet csináltam
(És ez az, hogy ezzel mindig pöcre megy a feltöltés, futnak rajta a kódok...) -
válasz
agent_k #15797 üzenetére
amateur
Rá se ránts, nem azért írtam
csak azt hittem vmi új kínai gyártó.
erre is simán rátölthetem a kódot és működik
Annyira nem simán. A kódot egy külön beszerzendő USBAsp programozó segítségével fogod tudni feltölteni, de a működése azonos lesz, mivel ugyanaz a μC.
van tapasztalatod vagy googli a barátom?
Nincs sok saját tapasztalatom ESP-vel, de vannak többen a topikban, akik segíteni fognak!
Amit írtam, a korábban itt olvasottak alapján írtam. Használd a keresőt itt a topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged