Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
A nehogy már ezen kapjunk össze az kb. annak szólt, hogy pl. az Index fórumon óvakodni kell, hogy egy szakinak ellentmondj vagy visszaszólj, mert általában sértődésbe és implicit anyázásba (expliciten azért ott se lehet
) fullad a dolog. Párszor már megégettem magam, úgyhogy próbálok vigyázni, kinek mit és hogyan írok.De ha jól értem, ez nem az a hely, ahol ilyen gondok lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- XBOX 360 + Kinect 500GB HDD + 2db. gyári kontroller 111db. játék telepítve
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Abit alaplapos Tricod házas Retro számítógép 2004-ből és hardver csomag
- PS5 dualsense kontroller hibátlan
- 2 db Xbox One kontroller Venom akkuval
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) fullad a dolog. Párszor már megégettem magam, úgyhogy próbálok vigyázni, kinek mit és hogyan írok.
Nem kicsit, nagyon. Tudod, amikor 2020-ban mi szolgáljuk a technikát, nem a technika minket…
ekkold