Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
válasz
Janos250
üzenetére
Tehát gyakorlatilag a problémára nincs direkt, tisztességes, csak közvetett, trükkös megoldás. Nem pinheader-t akarok tenni, hanem drótot.
Ez egyszerűen hihetetlen számomra, tényleg én vagyok az első, aki ezzel a kérdéssel szembesül?OFF OFF: ugyanilyen értetlenséggel állok szemben azzal az elképesztő dologgal is, hogy hét évtizede léteznek magas szintű programozási nyelvek, de egy kódrészlet kiiktatása még mindig nem megoldott dolog. Mert az ún. komment ugye ugyanazt csinálja, de szemantikailag teljesen más. A kiiktatott kódrészlet nem NEM KOMMENT, pont. Hanem valami teljesen más, kötött szintaktikával stb.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ez egyszerűen hihetetlen számomra, tényleg én vagyok az első, aki ezzel a kérdéssel szembesül?
ekkold