- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
repvez #13341 üzenetére
Szia! Nekem van ilyenem itthon, ha küldesz rá teszt kódot (mondjuk UNO-ra), akkor letesztelem neked szívesen. Még nem építettem belőle semmit, csak tesztelgettem a pontosságát, úgy emlékszem, hogy néhányszor 10ms egy mérés, de nem fix az idő, a pontosság rovására lehet csökkenteni vagy növelni, erre van beállítás a hozzá tartozó library-ben.
"Illetve láttam, hogy páran próbáltak csinálni belöle LIDAR-t , de a legtöbben ugyan azt másolták le egy külső motorral hajtották meg a modul házát egyenlö sebességgel. "
Hát nagyon máshogy hogy lehetne?
"kötelezően csak egyenletes sebességgel kell hogy forogjon mérés közben vagy váltózó forgási sebességnél is ugyan ugy müködik a távolságmérés?"
A mérést, mivel ahogy írtad, fénysebességgel történik, nem befolyásolja, hogy milyen sebességgel forog a szenzor maga körül, inkább az adatok könnyebb feldolgozhatósága miatt számít a szögsebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Total Commander
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest