- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #13202 üzenetére
Köszi a választ!
A verzió: van tippem.De tudod, hogy én meg mazochista vagyok, úgyhogy eldöntöttem, hogy attiny85 lesz, punktum.
B verzió: nem elég kidolgozott, mi van, ha nyomva tartott gomb mellett küldöm ki a PWM-et? Rövidzárlat.
Nekem van egy elképzelésem, csak nem akartam leírni, hogy ne befolyásoljam az ötletelést. Viszont azt nem írtam le, hogy a 3 féle funkció milyen viszonyban áll egymással.A gombnyomás következménye a fény és a hang. Néha lesz fény és hang gombnyomás nélkül is.
Az én elképzelésem szerint az alap beállítás az input, belső pullup-al. A gomb sorba kötve egy mondjuk 1000Ω ellenállással, az se a PWM-et, se a LED-et nem befolyásolja különösebben. A LED a +5V és a kimenet közé, fix LOW output-ra erősen világít, a PWM-re villog, de ez nem kimondottan okoz problémát, mert a kettő általában együtt fog működni. Folyamatos LOW output-ra és a gomb megnyomására a hangszóró elvileg egy kattanással fog reagálni, de a DC jel leválasztása érdekében lesz előtte egy felüláteresztő szűrő.
Ettől keresnék jobb ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest