Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
cog777
üzenetére
Köszi szépen, én is nézegettem ezt is, de itt is az volt a konklúzió, hogy valami nem kerek.
Viszont, talán megvan a megoldás. Erről az oldalról kipróbáltam a középső példaprogramot, és legnagyobb meglepetésemre egész szép eredményt adott ( anélkül hogy az áramkörön bármit is változtattam volna ). A soros plotteren a következő képet kaptam ( a nyílnál kapcsoltam be egy ledes asztali lámpát mint fogyasztót ):

Mivel a hardver ugyanaz volt, valószínűleg sok múlik a programon. Sőt még az sem mindegy, hogy a soros monitorozás sebessége mennyire van állítva. A fenti 9600 baud volt,
átállítva 115200 -ra ez lett az eredmény:
Szóval az áramkör rendben van, az ismereteimet kell bővítenem valamellyest. Megpróbálok rájönni mi okozhatja az eltéréseket, megírom ha jutok valamire, hátha másnak is jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold