- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beleültetted a bogarat a fülembe, addig olvastam, míg rá nem jöttem, hogy az enyémen gyárilag tényleg nem volt bootloader, úgyhogy elővettem a digispark klónomat (még jó, hogy nem hajítottam ki). Nekem szerencsére volt itthon uno, szóval összeütöttem gyorsan egy isp-t belőle, feltöltöttem rá a micronucleus bootloadert, és...
És semmi.
Viszont arduino IDE-ben a ledvillogtató programot fel tudtam rá tölteni az arduino-isp-n keresztül, szóval végülis féleredmény.
Usb-re dugva viszont unknown device, és rögtön bedugáskor elindul a ledvillogtató program, tehát valamilyen okból egyszerűen átugorja a bootloadert, és rögtön indul a sketch, így sajnos semmilyen usb hid projektben nem fogom tudni használni. Hiába gugliztam, nem találtam semmit. Újraflasheltem vagy 50x, különböző bootloaderekkel, de egyik sem hatotta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged