- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #10591 üzenetére
Ez nem ide vágó dolog, akkor lenne érdekes, ha nem csak 8+2 bit hosszan kellene tartani a szinkront, de itt byte-onként újra történik a szinkronizálás (minden küldött byte start bittel kezdődik, ami megszakítást generál), szóval a hiba tuti nem itt jön be. Már csak azért sem, mert teszteltem az átvitelt még 38kHz moduláció nélkül, sima ir tranzisztorral, és 4800baud sebességgel simán működött. A gond azután kezdődött, hogy bejött a képbe a VS1838 ir receiver, mert nem jöttek át rajta a bitek úgy, mint vártam. A túl rövid és a túl hosszú jel is zavarja, az elsőt még csak értem, de az nem tiszta, hogy miért zavarja, ha több 0 bit érkezik egymás után szünet nélkül, mert a dekódolásban semmi szerepe, a bitek dekódolását én végzem a fogadó oldalon, csak közvetítő szerepe van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest