Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
robohw #10345 üzenetére
"Amúgy is, elég szemét volt az MS" Nem az MS volt, hanem a Future Technology. Amugy milyen " jóhiszemű vásárlók millió"-rol irsz? Teljesen tudtak, hogy kinai masolatot vesznek.
"A probléma szerintem inkább a felhasználók oldalán szokott jelentkezni." Ami nekem volt, az teljesen tuti, hogy a tulterhelestol ment tonkre, mert elemrol ment. Azt az elemtartot raktam tele elemekkel, amit az elado adott a keszlethez, es azokat a dolgokat kotottem ra, ami szinten a kitben volt. Igen, persze, kiszamolhattam volna, meg megkereshettem volna a tyuklabas doksiban, hogy nincs homegfutas vedelem, csak hat... meg kellett volna elotte tanulnom ezt az simplified Chinese-t, de nem tettem. Mondjuk, volt azert egy eredeti Leonardo a batyumban.
Nekem is van klonom, de csak akkor hasznalom, ha stabil 5V-om van, meg nem adom mas kezebe....
De azert inkabb tamogatom annyival az alapitvanyt, ha lehet, hogy toluk veszem.Amugy megteveszto ez a "clone" elnevezes, mert ugye barki csinalhat Arduino panelt, ha jol tudom, az zavaro, ha ha megteveszto a specifikacio, es a 7805 nem pont az, mint amire szamitasz, es a National jel egy kicsit furan kunkorodik az ic tokjan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest