Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Az nagyon jo cucc, nyugodtan megveheted!
Ha nem feltetlen akarsz penzt kolteni, bar tudom, van az ugy, akkor a millis() a te baratod! A peldaban ott van, hogyan hasznald.
A masik kerdest nem ertem. State machine-ekkel csinalod a programod? Mert akkor nem lehet kerdes... De jobb a switch-case...
Amugy ciklust while-al!
Minden keppen jo, ha megnezegeted a doksit. Legalabb gyakorlod az Angolt is! (Nem egy bonyolult szoveg.) Amugy a wiki-n legorgetsz alulra, es ott van ket (ingyenes!!!) tanfolyam, ha vegigcsinalod, profi leszel! (En, igy 18 ev szoszoles utan vegigolvasgattam, hogy tudjak velemenyt alkotni, es nagyon jo a TavIR!)
Ugyen nem valami ilyesmit csinalsz: [link]!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Amazon
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- OpenWRT topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest