- ZIDOO médialejátszók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám, ami már teljesen kiakaszt.
Van itthon több futó ESP32-m, több éve programoztam őket, viszont most hadrendbe állítanék még néhányat. Sikeres flashelés után egyszerűen nem jelennek meg a wifik közt. (esp32 dev, esp32 c3 super mini, lillygo t-dsiplay s3 stb). Próbáltam több programot, gyári firmwareket, sőt még nerdminert is, flash ok, de nem jelenik meg az ssid. Serial monitoron látom, hogy AP módban indulnak. Vicc az, hogy próbából egy egy működőre ráflasheltem ugyanazt a programot amivel működött és azóta az sem látszódik. Kábel-táp-bootmód-rossz program szerintem kizárható, mi lehet még? Szolgáltatói router miatt lehet? Pc-telefon, mindenről próbáltam.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest