- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám, ami már teljesen kiakaszt.
Van itthon több futó ESP32-m, több éve programoztam őket, viszont most hadrendbe állítanék még néhányat. Sikeres flashelés után egyszerűen nem jelennek meg a wifik közt. (esp32 dev, esp32 c3 super mini, lillygo t-dsiplay s3 stb). Próbáltam több programot, gyári firmwareket, sőt még nerdminert is, flash ok, de nem jelenik meg az ssid. Serial monitoron látom, hogy AP módban indulnak. Vicc az, hogy próbából egy egy működőre ráflasheltem ugyanazt a programot amivel működött és azóta az sem látszódik. Kábel-táp-bootmód-rossz program szerintem kizárható, mi lehet még? Szolgáltatói router miatt lehet? Pc-telefon, mindenről próbáltam.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest