Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dew28
aktív tag
az van a panelon ami a valosagban is, sajat cucc.
Ami relevans es lemaradt valoban, az az hogy sajat feszstabja van (kondikkal mindennel), es messze helyezkedik el minden mas vezeto szaltol. Minden mas "vegtelenbe tarto vezetek" GND-n van. Opto lesz a vege, csak ilyen jellegu problemaba meg nem futottam bele, es biztos hogy jeluton zavar vissza valami valahogy valamiert.+1:
van elottem pro micro, tudom mekkora, es meg forrasztopisztoly hajlitott rezhegyevel is barmikor szetmelegitem a ledet, szoval menni fog az
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ami relevans es lemaradt valoban, az az hogy sajat feszstabja van (kondikkal mindennel), es messze helyezkedik el minden mas vezeto szaltol. Minden mas "vegtelenbe tarto vezetek" GND-n van. Opto lesz a vege, csak ilyen jellegu problemaba meg nem futottam bele, es biztos hogy jeluton zavar vissza valami valahogy valamiert.
ekkold