Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dew28
aktív tag
az van a panelon ami a valosagban is, sajat cucc.
Ami relevans es lemaradt valoban, az az hogy sajat feszstabja van (kondikkal mindennel), es messze helyezkedik el minden mas vezeto szaltol. Minden mas "vegtelenbe tarto vezetek" GND-n van. Opto lesz a vege, csak ilyen jellegu problemaba meg nem futottam bele, es biztos hogy jeluton zavar vissza valami valahogy valamiert.+1:
van elottem pro micro, tudom mekkora, es meg forrasztopisztoly hajlitott rezhegyevel is barmikor szetmelegitem a ledet, szoval menni fog az
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Assetto Corsa Rally
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Elden Ring PS5 játék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ami relevans es lemaradt valoban, az az hogy sajat feszstabja van (kondikkal mindennel), es messze helyezkedik el minden mas vezeto szaltol. Minden mas "vegtelenbe tarto vezetek" GND-n van. Opto lesz a vege, csak ilyen jellegu problemaba meg nem futottam bele, es biztos hogy jeluton zavar vissza valami valahogy valamiert.
ekkold