- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
its_grandpa #23518 üzenetére
Köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdésemmel!
" Ez a programozó nem szerencsés választás és nincs kép a hátáról sem. " A tudatlanságom tükrözi a választásomat! Akkor, amikor ezt megvettem, akkor ezt ajánlotta hozzá a rendszer, így megvettem. Képek róla: 1, 2
Viszont megtúrtam a cuccaimat és találtam egy ilyet is: 1, 2 Szerintem ez már egy szinttel jobb lehet, de ezzel sem lehet módosítások nélkül megoldani az ESP01-es feladatot! A másik példányt jól megkendácsolom és menni fog a dolog!
" Az akkus/elemes tápláláshoz meg deepsleep kell,ami az ESP01-nél egy nem egyszerű forrasztás. [link] + némi kód módosítás. " Igen, ezzel tisztában vagyok, de jelen esetben nem tervezem a DeepSleep használatát, mert a két mérés közötti időben nem lesz elérhető a mérési eredmény, ezért a tápellátás egy 18650-ről (és kiegészítőivel + napelemmel) lesz megoldva, ami regenerálni fogja az akkut! Kicsit rafinált lesz így, de szerintem működőképes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- ASUS routerek
- Energiaital topic
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest