- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Sziasztok Szakik!
Két kérdéssel készültem ma estére:
Első - Az ESP01-el szeretném EZT a programot / alkalmazási példát használni! Ahogyan ott a példa is mutatja, simán - ugyanazzal a működtető programmal használható lenne azzal is (természetesen a megfelelő bemenet átírásával?) ITT láttam egy eléggé kezdetleges összehasonlítást, amiben azt mutatja (?) hogy csak kis különbségek vannak a modulokban! Nekem erre a célra pont elég lenne az ESP01 és még kevesebb energiával is megelégedne (akkuról menne) és még a LED-et is leforrasztanám róla az energiamegtakarítás miatt!
Második - Emiatt nem tudtam magam is kipróbálni az elsőt: Pontosan hogyan lehet azt az ESP01-et programozni?
Azt tudom, hogy kell egy gombóc és át kell kötni valamit...maga a programozó eszköz megvan, de azon nincs semmi gomb...csak egy USB illesztő az egész! Ott láttam valamit erről (véleményezésként) , de inkább kérdezek előbb, mielőtt elrontanám!
A sebezhetőség témában...az egy dolog, hogy a projekteink nagy része igényli a hely Wi-Fi jelszavát - és nevét (ahogy ez a hőmérő is) de számtalan más is betekintést ad a külföldi gyártóknak! Legutóbb a robotporszívókról olvastam egy cikket, ahol "véletlenül" kiderült az, hogy a lakásban navigálásra használatos pici kamerájának felvételeivel és a belső mikrofonjával (!!!) kinyert adatokkal buktak meg! ...és azt sem hiszem el, hogy például a biztonsági kamerák beltéri egysége nem képes máshová is felvételeket küldeni, ha hálózati kapcsolata van! Akkor se, ha telepítéskor már letiltottad azt a lehetőséget...és mára már miben nincs olyan mikrovezérlő, amivel meg lehetne ezt a megfigyelést csinálni? Láttunk itt már hűtőpultot, elektromos fűtőtestet, okosTV-t, sűrített levegős (pneumatikus) nyomásszabályozót, stb...amik a lokációs információn kívül más adatokkal is szolgálhatnak a gyártójuk felé a 'szolgáltatás javítása érdekében' -hivatalos fedődumával takarózva...vagy ott van a nagy klasszikus: a szép, új notebook a leragasztott fedélzeti kamerával és mikrofonnal!
Annyi minden van (?) még, hogy inkább be is fejezem az offolást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kempingezés és sátrazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest