Új hozzászólás Aktív témák
-
moongoose
őstag
-
válasz
dethroner #1620 üzenetére
El fog az terülni, ha a két felület szépen felfekszik majd egymásra.
8 borda van a dobozban (S1), ami csak a memóriákra elég (van még mellette más borda is, de azok régi kártyákra valóak). S1 Rev.2-nél már vannak FET hűtők is, amik ragaszthatóak.
Ha nem lesz elég borda, akkor ajánlott beszerezni, jobb a békesség. [link]Erről meg talán a GTS tulajokat kellene megkérdezni. Nálam VRM hűtés nélkül szalad a kártya, mivel azt írták (AC oldalán) így is megy és nem lesz semmi baja. Valóban megy és semmi baja.
-
válasz
dethroner #1617 üzenetére
Oda sajnos csak a gyári VGA hűtések köthetőek, ugyanis más a csatlakozó. A normál ventik csatlakozóját még ki lehetne cserélni, de ahhoz a kábeleket is cserélni/vágni kell, mert a VGA venticsatlakozójához vékony kábelek kellenek.
Az AC 12025L-nek csak két vezetéke van, tehát nem szabályozható. 5V-ra köthető, de 5V-on csak lökettel indul el (manuális indítás).
Van belőle viszont PWM változat, aminek három vezetéke van, ez már könnyebben. szabályozható.
Az Englide ventiket dicsérik sokan (magyar csapat tervezte). A tesztekben jól szerepel, nem különösebben drága.Arra viszont lehet oda kellene figyelni, hogy ne siklócsapágyas legyen a ventilátor, mert akkor idő előtt hangossá válhat (a tápokba sem ajánlanak siklócsapágyasat). Ezt a ventis topikban kérdezd meg inkább.
Előre van pasztázva (egy szürke réteg, amit nem ajánlott tapicskolni), hogy az egyszeri usernek ne kelljen még külön pasztát vennie. MX-2 van rajta szerintem (biztos, hogy valami AC), nem szokott vele gond lenni. Ha nincs otthon elfekvőben pasztád, akkor megfelelő lesz az, ami előre fel van a hűtőre kenve.
-
válasz
dethroner #1615 üzenetére
Egy darab halk 12 cm-es ventilátornál nem lehet halkabb 2 darab 8 cm-es. Gyorskötözővel ráteszed és kész.
Az AC oldalán egyébként azt írják, hogy ők tesztelték és passzívan elviszi a Radeon 3850/3870-et valamint a 8800GT-t. A 8800GTS (G92) mellé javasolják a Turbo Modul-t, tehát nem árt mellé egy venti. - [link]
Egy 1000-et pörgő AC 12025L venti is bőven elég lehet, ennél alább ne add, ha 12-es venti kell.
Nálam a 3850 tuning nélkül, passzívan szépen elmegy, normális időben (30°C kinti hőmérséklet alatt) a terhelt hőfokok nem mennek 58°C fölé. Ház szellőzés természetesen van, de csak az elölről -a HDD-k felől- érkező langyos levegő megy a videókártyára. -
dethroner
veterán
válasz
dethroner #1609 üzenetére
Tudna valaki egy használható rajzot, képet vagy leírást mutatni, hogy egy 8800GTS-en pontosan milyen részeket kell hűteni a GPU-n kívül? Valami FET-ekről, fesz szabályozókról, memóriákról olvastam
Láttam a youtube videót, de ott egy ati kártyán mutatják be a dolgokat, és gondolom nem azonos a felépítése az nvidia-val.
-
válasz
dethroner #1607 üzenetére
Annyira, hogy Logitech-nél így működik.
Egyszer rá is kérdeztem a Zalman tápom ügyében az egyik topikban, hogy mi van akkor, ha megszűnik a forgalmazó (anno Mistral). Garancia még volt a tápra (egyébként nem volt semmi baja, csak rákérdeztem hogy működik ez a dolog). Azt mondták, hogy a gyártó által a termékre vállalt garancia ilyenkor lép életbe és ha baja adódna, akkor a gyártót keressem (garanciális időn belül).Fogyasztóvédelem oldalán lehet róla olvasni, csak rá kell keresni.
Itt egy példa: "Minden 10000Ft. feletti műszaki cikkre 1 év garancia kötelező Magyarországon, illetve 2 év szavatosság. És ha jól sejtem ezután a gyártón lehet leverni a garanciát, amihez kitöltött és lepecsételt garanciajegy kell (az előző kettőhöz csak számla vagy nyugta)."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- EAFC 25
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest