- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
Én is határozottan így vagyok vele, a másik változat színvilága kicsit zombis hatású számomra. Azonban még mindig nagyon tetszik a Racze féle egyenruha kialakítás, egyrészt a szögletes gallér miatt, másrészt azért mert az a gellér a képen sokkal határozottabban kelt olyan érzést, hogy hátul folytatódik. Kérlek Tamoo csinálj egy olyan gallért nekem.
Racze, Tamoo!
Kérlek ne értsetek félre, egyikőtök művét sem tudnám produkálni, csak ha már válogatni lehet és egyelőre még nem zavartok el az igényeimmel, akkor kicsit még visszaélnék a türelmetekkel.
-
Az a fura, ha ránagyítok, akkor a Racze féle verzió jobban tetszik. Kicsi méretben inkább a tiéd, vagy ha őszinte akarok lenni, inkább egyik sem - nem tudnám megfogalmazni mi is pontosan a bajom. Szerintem vacsorázom egyet, és ha kicsit jobb hangulatban leszek, visszatérek rá.
A Racze féle változatnak ráadásul kicsit magas a válla is.
-
kirkri
addikt
(#25236) Tamoo:
(#25237) Racze:Köszönöm, hogy ketten is foglalkoztok vele, színeiben és kontrasztjában a Tamoo féle tetszik jobban, a Racze féle arképben viszont az a szimpatikus, hogy a lehetőséghez mérten a ruha is ki van alakítva.
Ha a kettőt sikerülne ötvözni, az szuper lenne.Igazából csak egy gallér kialakítás amire vágyom, ha megoldható.
-
Korábbi döntés alapján mémből nincs avatar. Lassan oda jutunk, hogy tuxból se engedünk többet, mert 47-nél egy darabbal sincs több jelenleg..
Ezek után most valaki azt akarja, hogy a troll mém - tux vegyesházasságból szülessen avatar...
Ne dolgozz vele sokat, mert nálam biztosan No -
Racze
tag
bambano kérésére, és mitadisten guglin is volt hasonló
, elfogadható ez ilyen formában? (mondjuk a kérvényező még nem látta)
-
gyurczy
őstag
Sziasztok!
Az itt található jogosultság alapján szeretnék egyedi arcképet csináltatni.
Ezekre gondoltam kiindulási alapnak:
Köszönöm előre is a munkát.
_____mint azt már a arcképgyárosok kérésében is olvashattad, legközelebb linkeld, és ne beilleszd. - crey
[ Módosította: crey ]
-
Arcanis
aktív tag
válasz
BullKoxa #25198 üzenetére
Tudom, hogy nagy, de azért megpróbáltam testtel együtt a kutyust*. (Szemeit átdolgoztam, szemöldökét leszedtem, kontúrokat is átrajzoltam helyenként, test 70%-ra csökkentve)
(64x46)
(61x44)
Ja és még valami, nem árt, ha nagyobb felbontású forrásképet linkeltek (Google -> további méretek
)
A napszemüveggel nem nagyon vagyok kibékülve, azon még dolgozni kellene talán.
*: még az állatvédő egyesületek megtalálnak minket, aztán magyarázkodhatunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest