Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
válasz mickemoto #36201 üzenetére
Ndruu világosan leírta. Olvasd el kérlek az egyéni arckép igénylésének a menetét, az arcképgyárosok kéréseit. Nem értem egyesek miért nem veszik erre a fáradtságot.
"Fáradj át" az Egyéni arckép OFF topicba, keressetek egy megfelelő képet, amiből lehet majd készíteni egy elfogadható egyéni arcképet. Kérlek addig mellőzd ezt a topicot. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Elég pocsék a minősége, viszont az elsőhöz rajzolni (kiegészíteni) kéne.
szerk: harmadikkal is kezdeni kellene valamit, mert így nem lehet jó helyen megvágni.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
RoyalFlush
őstag
Pont könyök felett megvágva jó lehetne. Persze, ha a forrás pocsék, akkor ennyi.
(#35718) koxx: Pontosan. Felejtős.
(#35720) Janaboy: így ebben a formában nem lehet hol megvágni, hogy jó legyen. Az elsővel sem lehet igazából mit kezdeni, mert a lánggal együtt az arcából már semmi sem látszódik, anélkül pedig át kellene színezni, hogy jó legyen.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz Peterson_ #35697 üzenetére
Továbbra is azt mondom szerintem túl részletgazdag. A már meglévők sokkal letisztultabbak. Ez kb. 1,5-2x ekkora méretben lenne jó (amekkora persze nem lehet) a mostani részletgazdagságával.
-
RoyalFlush
őstag
válasz Peterson_ #35335 üzenetére
Felőlem ez a kék hajú mehetett volna.
szerk: egy helyen kellett volna rajta javítani, a hajával meg nem lehet mit kezdeni, de én áldásomat adtam volna rá. Jó karakter.
(#35378) madmike: ne.
[ Szerkesztve ]
-
-
RoyalFlush
őstag
A haja mintha nem lenne az igazi... Nem tudom, hogy ez még az általam készítette-e vagy egy valamilyen szinten felújított. Ha kell, holnap megpróbálom előkukázni a forrásanyagot.
Mivel a monitorom besz@rt és most egy nem túl jóról fórumozok többre nem vállalkoznék.
-
RoyalFlush
őstag
Megnézném egy hajszállal vékonyabb kontúr vonalakkal is ezt a koronás koponyát.
(#32522) sz.balazs.95: ha két véleményező moderátor jóváhagyja az elkészült arcképet.
(#32524) koxx: erről a koronás koponyáról lenne szó
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
[ Szerkesztve ]
-
-
RoyalFlush
őstag
válasz szőröscica #30508 üzenetére
A bal oldali vékonyabb kontúros neked megfelel?
-
RoyalFlush
őstag
válasz somogyib #26100 üzenetére
Én arra szoktam. Azokat a világos pixeleket el kell tüntetni, mert így tényleg rikítanak (Logout alól legalábbis látszik).
(#26123) Ndruu: ez jó, ne szerénykedj
[ Szerkesztve ]
-
-
RoyalFlush
őstag
Én. ~3 éve készült Dany007-nek, aki az elbírálás alatt meg is gondolta magát plusz ráadásként vétózva is lett az adatlapja alapján. De így néhány pixellel kisebb méretben valóban jobb.
-
RoyalFlush
őstag
Recés a füle kontúrja, a jobb oldalinál pedig 1 pixel hiányzik is belőle. A kis kép ebben a formában szörnyű.
szerk: az eredeti színe is a karakternek ilyen rikító cián?
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
-
-
RoyalFlush
őstag
válasz Arcanis #23831 üzenetére
Nekem igazából ezekkel a karokkal van gondom, bár ettől többet nem igen lehet kihozni belőlük. Hirtelen ez az avatar ugrott be. Az elbírálás során minőségi kifogások miatt nem ment át a rostán, azért kellett "félbevágni".
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz Arcanis #23817 üzenetére
Méretügyileg: viszonyítási alap lehet a tűzoltókészülék. Ha szemre ahhoz jó, akkor jó. Nekem nincs problémám az egész alakos verzióval (eddig felismerhető), de ennek a karakternek (ha megnézed a képeket) pont az a jellegzetessége, amit lehagytál Tehát még annak is valahogyan oda kellene férnie
(#23818) koxx: igen, csak felsőtesttel talán jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz Arcanis #23765 üzenetére
A robot és Spike Spiegel is nagy így ebben a formában. A preferált méret 40x50px (lenne), ettől indokolt esetben el lehet térni, de nagyjából ehhez kellene igazodni. Ebből a robotból viszont még ~60 pixeles méretben sem lehet elfogadható avatart összehozni. Ha nincs más elképzelés vele, hanyagolnám.
-
RoyalFlush
őstag
válasz DeFranco #23650 üzenetére
Pont az arckifejezése miatt (a többin, mintha kancsal lenne ), meg mintha ez kicsit világosabb is lenne (de lehet csak nekem tűnik úgy). Ennyi.
szerk: technikailag nincs velük gond.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz Zsolaf #23481 üzenetére
Ahogy Tamoo is írta, sajnos ez ebben a formában nem megfelelő. A régi rendszerben is adódtak kellemetlenségek abból, ha egy kép nem ment át a rostán. Nem véletlenül nem készül fotóból avatar. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest