Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
Jatszik meg valaki ezzel? Ma kivancsisagbol elinditottam.. durva mive "fejlodott" az egesz jatek. El is ment tole a kedvem

-
Amur
addikt
válasz
Satanica616
üzenetére
Hát ha a hardver elég neki akkor apkmirror. Annyi hogy neked kell majd frissíteni ha update lesz rá.
-
Satanica616
friss újonc
Van egy kis baj, mivel a Vodafone telefonnal rendelkező emberek nem tudják leszedni a játékot, mivek a készülék nem kompatibilis a játékkal. Ilyenkor lehet valamit tenni?
-
DEJVID
őstag
Sziasztok!
Nyolcadikon tart már valaki? Tegnap végre sikerült elérnem az 50. szinttel együtt. -
powerwade
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Erdemes naponta 1x megnyitni akkor is ha nem jatszol vele, mert nagyon sok lila targyam a napi ladakbol van osszegyujtve. Ugye 3 szurke = 1 zold, 3 zold = 1 kek, 3 kek = 1 lila

-
powerwade
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
oh en mostanaban szarnyalok. volt par het amikor naponta nyitottam a ladakat, meg 1-1 alkalommal mentem egy kort, de kb ennyi. Viszont amiota lehet fejleszteni a hero-t meg vannak uj palyak / eventek, azota ujra megjott a kedvem, es kb 1 targyam van ami nem lila

-
Peaceliker
addikt
jött pár frissítés és írták hogy könnyebb lett, meg jobb dropp....ebből tapasztalt valaki valamit? Mert én nem nagyon

-
gbela
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Gz, welcome to the real hell (7es világ)...
-
jonnyjoker01
veterán
Jaj végre sikerült az 5. szint

-
-
akooos
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Soha nem nyomok rá a revivera. Ha meghalok, akkor vége. Az elmúlt 2 hétben keveset játszottam nagyon, de előtte mindenből kihasználtam a napi maxot. Pörgetésekből, reklámokból stb. Ahogy összegyűlik a gyémánt, nyitom az Obsidian chestet.
Az első 3 chapter packet megvettem ami asszem 2500 forintba került. Ezen kívül, ahogy korábban is írtam, minden grindolós kör után legalább 2-3 common item esik amiket lehet fuseolni. A scythe mage pl azért lett perfect epic vagy hogy hívják ezt az arany-pinket, mert mindegyikből volt 2 darab...
Aztán esett egy common valamelyik pályán és egyből tudtam fuseolni a végéig. De most is van egy csomó itemem, amiből van 2 common, 2 great, 2 rare... Medvés gyűrű, farkasos gyűrű, kígyós gyűrű és a sólyom gyűrű pl
A vest of dexterity nevű ruhából van 1 common 2 great 2 rare és 1 epic pl..
Amikor nagyon nem megy a 7-es világban, akkor visszamegyek a 3-asra vagy a 6-osra grindolni, mindig jön valami item. -
powerwade
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én is érzem, hogy a cuccok ritkán esnek... van hogy napokig csak pénz meg pár tekercs jön. A hetek alatt nyitogatott ingyen ládából fuseoltam pár zöld cuccot, meg kéket aztán kb. ennyi. 1 db epic denevér van ami majdnem maxos már

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
powerwade
üzenetére
Dettó, csak akkor jutok tovább, ha front arrow +1 és multishot megvannak.
Egyébként kevesebbet játszok már, mint megjelenéskor, elvitte a kedvem az hogy nem kapok jó lootot, még mindig csak egy epicem van (tornado) és az armor még mindig ugyanaz amit első játékhéten nyitottam ládából, egy common. Nagyon kevés az életem az ötös pályához, 3 lövésből bármi kinyír.
-
akooos
veterán
Valaki küzd még rajtam kívül ezzel a játékkal?
7. világ 8 pályánál nem bírok tovább jutni
-
Amur
addikt
Nekem teljesen jó a két lézer denevér, relatív jól is sebeznek(mindkettő kék és 12-es szintig húztam 130 felett sebeznek ha jól emlékszem, az ugye párban 260, én meg 460-at sebzek alapból, nem elhanyagolható az azért!
Pláne a critical-juk is elég jó. Ha semmi attack növelőt nem dob fel, és van benne petekre ható sebzés vagy critical akkor azt szoktam választani az olyan hülyeségek mint chill és death bomb ,oldalsó,hátsó plusz nyíl stb.. helyett..
A kedvencem amikor a szerencsekerékből megkapom a piercinget mikor a bumerángos fegyverrel megyek..
Amióta módszeresen sebzésnövelést választok minden lehetséges kombóban azóta a boss-okkal nincs gondom, viszont a tömegben bajban vagyok, pláne ha beszorulok valahová, ezért váltottam nyílról a tornado-ra.
Igy egy fokkal jobb. -
Rula
tag
A tűz és a méreg között van különbség, vagy teljesen mindegy melyiket választja az ember?
-
twi452
senior tag
válasz
powerwade
üzenetére
Igen mindig a legrosszabbkor lépnek le a lövedék elől úgyhogy elég lutri

A pályák vége felé meg már annyi hp-ja van a kis moboknak is, hogy az a 100-150 sebzés tényleg nudli amit az enyémek tudnak. Ha egyáltalán eltalálnak valamit ugye.. itt is a lézer denevér a legmegbízhatóbb.
Ez is kb olyan érzésre mint az életszívó skill..kb 30 élet per kill.. nevetséges mikor 500at sebez már rajtad egy sima mob
-
Amur
addikt
Szerintem a lila petet vidd,csak húzd fel! Mondjuk 8-10esre. Ott már jóval 100 feletti sebzést ad le. Nekem egy kék denevér van meg egy zöld, ketten majdnem 300at sebeznek.
-
Amur
addikt
Igazatok van. A fára gondoltam.
-
Peaceliker
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
fa az konkrétan ránk akar ugrani, nem? én elég közel álltam hozzá mindig és 1-2, 4-5, 7-8, 10-11 óra irányban mozdultam el mielőtt leért....de amúgy úúúútáltam

-
jonnyjoker01
veterán
A kőgólem nem ugrál, csak a zöld fa
Ha a fára gondolsz, akkor ha elkezd ugrálni én körkörösen szoktam rohangálni a pálya széléhez közel, megállás nélkül és csak az érkezés utálni zöld izékre figyelek, azokat kerülgetem a folyamatos rohangálás közben.
Ha a kőgólemre gondolsz, akkor ő csak forog és követ, miközben köveket hajigál. Csak futni kell tőle is elfele, de ő nem olyan vészes mint a fa, sidestepelve is lehet támadni őt.
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem adhatnál(adhatnátok) tanácsot a 4-es világ kőgolemére. Talán egyszer sikerült még lenyomnom.
A normál támadásai mechanikáját értem, el is tudom kerülni, viszont az ugrásait nem.
Valahogy mindig arra ugrik ahová menekülnék, egyszerüen nem tudom kiszámolni merre mozogjak az ugrások elől. Van vmi trükkje kőgolem úrnak?
Ráadásul a játék elkezdett szivatni, mert zsinórban már első bossnak is a 10-es pályán folyamatosan ezt adja be...a többi boss azért jóval könnyebb.. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
powerwade
üzenetére
Én az internet korában nőttem fel, de mivel szüleim korlátozták a játékidőmet, ezért nem néztem walkthrough videókat vagy guideokat sosem. Szerintem sokat elvesz a játékélménytől, még ha néha frusztráló is egy-két helyzet amikor nagyon jól jönne

Most is pl. tökre rákaptam arra az ötletre, hogy a tapasztalataimból írok egy boss/enemy segédletet ehhez a játékhoz. Valamelyik nap felmentem redditre, és ott van 7-es szintig mindenhez segédlet
. Hát jól elvette a kedvem tőle 
-
Mit jelen az hogy ‘Ad not ready yet’?
-
powerwade
senior tag
Oh... walkthrough videok. Elkapott a nosztalgia

En meg szerencsere olyan 'korban' nottem fel, ahol nem volt video a jatekokhoz, csak max 1 homalyos fekete-feher foto egy ujsagban, mellette egy fel oldalas ajanlo
Walkthrough... ugyan. Sokkal nagyobb elvezetett adott egy pixelhalmaz 20 evvel ezelott mint most barmelyik jatek, akkor tudtunk igazan orulni a jatekoknak, atjottek a haverok es egyutt toltuk oket a TV elott. A jatekmentes / save game ismeretlen fogalom volt akkoriban 
Ez most nem neked szolt direkt, no offenz, csak ugy kijott belolem

-
akooos
veterán
Eljutottam végre 5-50-re, de sajnos csak 890 hp-val... A boss életének a felét tudtam leszedni, de most először láttam egyáltalán, hogy mi ez, ezért nem tudtam milyen támadásai vannak. Hajszálnyira voltam végre a rémálom végétől. Ma még meg lehet
-
Sinu
senior tag
2 hete act 4, most másodszor jutok el az utolsó pályára, de nem sikerül. Valami taktika a boss ellen?
-
gbela
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Oh, jól sejtem hogy 5/20 alatt vagy akkor még? Mert azután jön az igazi szenvedés, a reaperek a bumerángos kaszáikkal. Na azok magukban szopatósabbak mint minden amit felsoroltál. Akkor sem mennék vissza chapter5-be ha lila chest járna minden run végén
Rémálom.
Persze most 7es is durva, de itt még csak 2 napja szopok nem két hete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- PlayStation 3
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Makulátlan hófehér Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Blue/Bright Blue Trail Loop - M/L
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia) - AKCIÓ
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A napi reklámokból meg mostanában kevesebbszer kapok gemet. Szóval király akkor igazából ugyanazt csináljuk csak neked sokkal nagyobb mázlid van
Ezt hogy?
. Hát jól elvette a kedvem tőle 
Szenvedés ez a dungeon.