Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Soha nem nyomok rá a revivera. Ha meghalok, akkor vége. Az elmúlt 2 hétben keveset játszottam nagyon, de előtte mindenből kihasználtam a napi maxot. Pörgetésekből, reklámokból stb. Ahogy összegyűlik a gyémánt, nyitom az Obsidian chestet.
Az első 3 chapter packet megvettem ami asszem 2500 forintba került. Ezen kívül, ahogy korábban is írtam, minden grindolós kör után legalább 2-3 common item esik amiket lehet fuseolni. A scythe mage pl azért lett perfect epic vagy hogy hívják ezt az arany-pinket, mert mindegyikből volt 2 darab...
Aztán esett egy common valamelyik pályán és egyből tudtam fuseolni a végéig. De most is van egy csomó itemem, amiből van 2 common, 2 great, 2 rare... Medvés gyűrű, farkasos gyűrű, kígyós gyűrű és a sólyom gyűrű pl
A vest of dexterity nevű ruhából van 1 common 2 great 2 rare és 1 epic pl..
Amikor nagyon nem megy a 7-es világban, akkor visszamegyek a 3-asra vagy a 6-osra grindolni, mindig jön valami item.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán esett egy common valamelyik pályán és egyből tudtam fuseolni a végéig. De most is van egy csomó itemem, amiből van 2 common, 2 great, 2 rare... Medvés gyűrű, farkasos gyűrű, kígyós gyűrű és a sólyom gyűrű pl