Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Soha nem nyomok rá a revivera. Ha meghalok, akkor vége. Az elmúlt 2 hétben keveset játszottam nagyon, de előtte mindenből kihasználtam a napi maxot. Pörgetésekből, reklámokból stb. Ahogy összegyűlik a gyémánt, nyitom az Obsidian chestet.
Az első 3 chapter packet megvettem ami asszem 2500 forintba került. Ezen kívül, ahogy korábban is írtam, minden grindolós kör után legalább 2-3 common item esik amiket lehet fuseolni. A scythe mage pl azért lett perfect epic vagy hogy hívják ezt az arany-pinket, mert mindegyikből volt 2 darab...
Aztán esett egy common valamelyik pályán és egyből tudtam fuseolni a végéig. De most is van egy csomó itemem, amiből van 2 common, 2 great, 2 rare... Medvés gyűrű, farkasos gyűrű, kígyós gyűrű és a sólyom gyűrű pl
A vest of dexterity nevű ruhából van 1 common 2 great 2 rare és 1 epic pl..
Amikor nagyon nem megy a 7-es világban, akkor visszamegyek a 3-asra vagy a 6-osra grindolni, mindig jön valami item.
Új hozzászólás Aktív témák
- MÁV topic
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED monitor topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán esett egy common valamelyik pályán és egyből tudtam fuseolni a végéig. De most is van egy csomó itemem, amiből van 2 common, 2 great, 2 rare... Medvés gyűrű, farkasos gyűrű, kígyós gyűrű és a sólyom gyűrű pl