-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Megint nekiálltam az Arch-nak virtuálisban, mert bejön(ne) az építkezős stílus, de megint az X-nél elakadtam. Gnome-t raknék/raktam fel és erre ezt kapom...
Ez miiiii? Startx és ezt kapom.. Gondolom a x driver a hibás, de InnoTek - VirtualBox gyártót kapok lspci-re, szal csont nem vágom mit kéne felraknom... próbáltam intelt (ez van a gépben), próbáltam vesa-t, próbáltam vmware-t.. Any idea?
-
McSzaby
őstag
A "sar" logolást miként tudom beállítani/elindítani Chakra/Arch alatt? Sehol se találom...
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Van valami olyasmi parancs arch-ra, mint az apt-get autoclean/autoremove? Szóval valami, ami nagyjából egyből takarítja a rendszert? Esetleg valami ilyesmi progi?
-
McSzaby
őstag
Akadt egy kis gondom Manjaro alatt. Kiírta a pamac, hogy jöttek frissítések a rendszerre, tök szépen be is írom a parancsokat, erre ilyen hibaüzenetet kapok:
belső ütközések keresése...
hiba: nem sikerült előkészíteni a tranzakciót (nem sikerült kielégíteni a függőségeket)
:: package-query: igényli a következőt: pacman<4.1Se grafikus telepítőből, se sehonnan nem tudom frissíteni a pacman-t.. Próbáltam -Syy, -Syu-t, de semmi... Nem enged frissíteni, mindig ezt kapom...
-
-
McSzaby
őstag
Hogy tudom az Arch alapú Manjaro disztrón újraindítani a hálózatot? Itt az /etc/init.d/networking restart Arch-s megfelelőjére gondolok. a systemctl restart network(.service) nem jött be...
-
McSzaby
őstag
Eljutottam az Arch beüzemelésig, csak netem nincs. ip link nem reagál, szerinte nincs eth0.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo 3DS és DS topic
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest