- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Projektor topic
- Socket AM4
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Már a tegnapi keresgetéseim között ezeket is megtaláltam, sajnos egyik sem segített. Azaz annyit mégis, hogy kiderítettem ez a canberra valami hangért felelős, az meg nekem nem is kell a gwhere-hez.
A hibaüzenet másik fele lesz itt a fontosabb, az tartozik a kinézethez./home/chab7/.themes/qt4/gtk-2.0/gtkrc:11: error: unexpected identifier `gtk-icon-sizes', expected keyword - e.g. `style'
/home/chab7/.kde4/share/config/gtkrc:24: error: unexpected identifier `GtkTreeView', expected character `}'De egyelőre ezekre is hiába kerestem, még nincs eredményem.
Már azon gondolkozom lehet fel kellene tennem másik ablakozót is a KDE mellé, ami gtk-t használ, hátha azzal megoldódna a dolog. Csak félek, hogy szétbarmolom a jól működő rendszeremet (és alig 2 napja van fent Arch, totál kezdő vagyok benne).
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Witcher 1 Collector's Edition
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő