Hirdetés
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Három lett, maradhat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 
			  PROHARDVER! Arch Linux topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

chab7 addikt Már a tegnapi keresgetéseim között ezeket is megtaláltam, sajnos egyik sem segített. Azaz annyit mégis, hogy kiderítettem ez a canberra valami hangért felelős, az meg nekem nem is kell a gwhere-hez. 
 A hibaüzenet másik fele lesz itt a fontosabb, az tartozik a kinézethez./home/chab7/.themes/qt4/gtk-2.0/gtkrc:11: error: unexpected identifier `gtk-icon-sizes', expected keyword - e.g. `style' 
 /home/chab7/.kde4/share/config/gtkrc:24: error: unexpected identifier `GtkTreeView', expected character `}'De egyelőre ezekre is hiába kerestem, még nincs eredményem. 
 Már azon gondolkozom lehet fel kellene tennem másik ablakozót is a KDE mellé, ami gtk-t használ, hátha azzal megoldódna a dolog. Csak félek, hogy szétbarmolom a jól működő rendszeremet (és alig 2 napja van fent Arch, totál kezdő vagyok benne).
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB
 BoB