Hirdetés
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Monitor hiba topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Macbook NEO
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Már a tegnapi keresgetéseim között ezeket is megtaláltam, sajnos egyik sem segített. Azaz annyit mégis, hogy kiderítettem ez a canberra valami hangért felelős, az meg nekem nem is kell a gwhere-hez.
A hibaüzenet másik fele lesz itt a fontosabb, az tartozik a kinézethez./home/chab7/.themes/qt4/gtk-2.0/gtkrc:11: error: unexpected identifier `gtk-icon-sizes', expected keyword - e.g. `style'
/home/chab7/.kde4/share/config/gtkrc:24: error: unexpected identifier `GtkTreeView', expected character `}'De egyelőre ezekre is hiába kerestem, még nincs eredményem.
Már azon gondolkozom lehet fel kellene tennem másik ablakozót is a KDE mellé, ami gtk-t használ, hátha azzal megoldódna a dolog. Csak félek, hogy szétbarmolom a jól működő rendszeremet (és alig 2 napja van fent Arch, totál kezdő vagyok benne).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB