Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Shyciii
üzenetére
Nos, nekem a chromium engedett bejelentkezni/syncelni FreeBSD alatt. Verzió: 88.0.4324.182 (Hivatalos verzió) (64 bites) ez van a chromium névjegye alatt. Lehetséges hogy csak az újabb verziókból vették ki a google sync lehetőséget a google kérésére, lehet hogy nem az api támogatást vonták meg? Gyanús hogy így lehet. FreeBSD alatt meg egy ideje nem frissül valamiért a chromium. Nem portsból van, nem forrásból pörgettem, pkg install -al felrakott csomag. Mondjuk beleőszülnék mire ezen a gépen lefordulna a chromium
AMD X4-860K 8GB, kb 5 évvel ezelőtti vas, de még akkor sem a legerősebbek közé tartozott. -
attilav2
őstag
válasz
Shyciii
üzenetére
A brave-t ajánlani tudom! Elég stabil. Tedd fel a google-chrome ot AUR-ból és szinkronizáld le amit kell, majd tedd fel a brave-bin-t AUR-ból és az első indításnál felajánlja a beállítások/könyvjelzők átvételét másik böngészőkből, kiválasztod a chrome-t és szépen beimportálja magának amit kell. A brave beállításaiban bekapcsolod a szinkronizálást, generálni fog egy jelmondatot ez lesz a jelszó, mentsd el,(újra telepítéskor jól jöhet).
brave-dev-bin AUR csomag is van, ha az új featureok hamarabb kellenek, bár ez nyilván a stabilitás rovására megy. -
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Ja, akkor gyári Chrome. Sokat a Chromiummal úgyse nyersz, mert 99%-ban amúgy is megegyezik a Chrome-mal, meg ha úgyis mindent Google accountba szinkronizálsz, akkor annak az 1% (többieknek mondom: nem kötözködni, csak hasraütésszerű számok) sem fog különbözni.
Igazából szerintem ma már mindegy mit használsz, mindegyik browser egy bloat szar lett. Én azért maradok a Firefoxnál, mert testreszabhatóbb, mint a Chrome-alapúak, és legalább ennek a használatával nem a Google egyeduralmát támogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Milyen videókártyát?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung kuponkunyeráló
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Elemlámpa, zseblámpa
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Diablo IV
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
AMD X4-860K 8GB, kb 5 évvel ezelőtti vas, de még akkor sem a legerősebbek közé tartozott.
BoB