Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy ennyire ITX huszár voltál. Attól a Ryzen 3900X-től kár volt megszabadulni, azzal a procival vagy 20 évig ellehettél volna, drága, de addigra visszahozza az árát. Csendes az, ha leveszed az órajeleit enerigatakarékosra. Ha meg hajtod, akkor meg úgyis a teljesítmény fontos, nem a hangja.
Az tuti, ha nekem lett volna egy 3900X-em, sose váltok Rpi-ra. Nekem csak ilyen csóresz ATX Ryzen 2600-asom van (még csak X-esnek sem X-es), meg egy 4700U rizsás, középkategóriás noteszem, de ezekről se váltanék sose Rpi-ra, legalábbis magamtól nem. Az Rpi még egy i3-340, és egy i5-2520M után is nagy visszalépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Adventi kalendáriumok
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB