- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
"Mondjuk az igaz, hogy én i3-at nem vennék"
ma már én sem.
én döntök a cégben az informatikai beszerzésekről és töredelmesen bevallom, hogy a saját hülyeségem, hogy eddig Intelt vettünk. egyszerűen nem foglalkoztatott az AMD, ha kellett egy gép, akkor kinéztem, hogy melyik Intel CPU felel meg a felmerülő igénynek és azzal rendeltem a gépet.
aztán most nyáron vettünk egy Ryzen 5 4500U-s laptopot és a hajam letettem attól, amit a GPU-ja 4K-ban tud, meg nem sokkal később kellett egy fejlesztői gép és körbenéztem az AMD-s oldalon: 6 mag 12 szál 60k-ért?Inteléknél ugyanez 100 fölött van.
azóta most csak AMD-s gépeket veszek, de idő, amíg átbillen a mérleg...mindig megtartom a CPU dobozokat, az Inteles piramisban olyan 40 doboz van, az AMD-s most jól láthatóan kilencnél tart
bocsi a hosszú OFF-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest