Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Wiki böngészés közben még ide is eljutottam:
5.2systemd-resolve not searching the local domain
Mivel a leírásból egy bötüt nem értettem, léptem is vissza az előző oldalra...Kíváncsiságból most bebootoltam a telepítőt, kábel helyett a wifi-t konfigoltam fel (ilyet még nem csináltam), és a legmeglepőbb, hogy sikerült. No és mit látok a wpa_supplicant leírásának vége felé?
Once association is complete, you must obtain an IP address, for example, using dhcpcd.
A dhcpcd wlan0 parancs hatására szépen összebeszélt a pihole-al, és így már tudom név szerint pingelni a helyi lan gépeit is.
Érdekes amit az UEFI 64bites DOS-ról írtál, ezt tőled hallottam előszőr, hogy ezek az .EFI fájlok tulajdonképpen .exe-k.
Ja, és köszi a bíztatást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB