-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiki böngészés közben még ide is eljutottam:
5.2systemd-resolve not searching the local domain
Mivel a leírásból egy bötüt nem értettem, léptem is vissza az előző oldalra...Kíváncsiságból most bebootoltam a telepítőt, kábel helyett a wifi-t konfigoltam fel (ilyet még nem csináltam), és a legmeglepőbb, hogy sikerült. No és mit látok a wpa_supplicant leírásának vége felé?
Once association is complete, you must obtain an IP address, for example, using dhcpcd.
A dhcpcd wlan0 parancs hatására szépen összebeszélt a pihole-al, és így már tudom név szerint pingelni a helyi lan gépeit is.Érdekes amit az UEFI 64bites DOS-ról írtál, ezt tőled hallottam előszőr, hogy ezek az .EFI fájlok tulajdonképpen .exe-k.
Ja, és köszi a bíztatást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest