Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Wiki böngészés közben még ide is eljutottam:
5.2systemd-resolve not searching the local domain
Mivel a leírásból egy bötüt nem értettem, léptem is vissza az előző oldalra...Kíváncsiságból most bebootoltam a telepítőt, kábel helyett a wifi-t konfigoltam fel (ilyet még nem csináltam), és a legmeglepőbb, hogy sikerült. No és mit látok a wpa_supplicant leírásának vége felé?
Once association is complete, you must obtain an IP address, for example, using dhcpcd.
A dhcpcd wlan0 parancs hatására szépen összebeszélt a pihole-al, és így már tudom név szerint pingelni a helyi lan gépeit is.
Érdekes amit az UEFI 64bites DOS-ról írtál, ezt tőled hallottam előszőr, hogy ezek az .EFI fájlok tulajdonképpen .exe-k.
Ja, és köszi a bíztatást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB