- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
BoB
4 év IT-ban eléggé réginek számít már. Legalábbis mint technológia.
Amúgy ha jól tudom a screenfetch sem idősebb 5-6 évnél, vagyis minimális "előnye" van csak.Frawly
Azt a videót én is láttam. Én sem értem, hog miért bloat, mikor egy config file-al gyönyörűen szabályozható, hogy mit jelenítsen meg, és milyen formában. Érthetetlen, hogy neki bloat-nak számít az, hogy sok információt képes megjeleníteni, ha AKARJA az ember. Amúgy ha jól rmélik néztem is akkor a commenteket, és eléggé ki is osztják az ürgét, hogy a neofetch azt jelenít meg amit akar, használja a config file-t mielőtt hülyeségeket állít
F34RMi az hogy sok felesleges infót jelenít meg? Azt jelenít meg amit a felhasználó akar. Ha csak egy sor-t szeretne ami mondjuk csak az Uptime-ot mutatja, akkor csak azt mutatja. Ez mitől bloat? Most már ott tartunk, hogy ha sok információt képes megjeleníteni egy program a felhasználó kérésére, és nem ráerőszakolva a userre, az már bloat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged