Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
BoB
4 év IT-ban eléggé réginek számít már. Legalábbis mint technológia.
Amúgy ha jól tudom a screenfetch sem idősebb 5-6 évnél, vagyis minimális "előnye" van csak.Frawly
Azt a videót én is láttam. Én sem értem, hog miért bloat, mikor egy config file-al gyönyörűen szabályozható, hogy mit jelenítsen meg, és milyen formában. Érthetetlen, hogy neki bloat-nak számít az, hogy sok információt képes megjeleníteni, ha AKARJA az ember. Amúgy ha jól rmélik néztem is akkor a commenteket, és eléggé ki is osztják az ürgét, hogy a neofetch azt jelenít meg amit akar, használja a config file-t mielőtt hülyeségeket állít
F34RMi az hogy sok felesleges infót jelenít meg? Azt jelenít meg amit a felhasználó akar. Ha csak egy sor-t szeretne ami mondjuk csak az Uptime-ot mutatja, akkor csak azt mutatja. Ez mitől bloat? Most már ott tartunk, hogy ha sok információt képes megjeleníteni egy program a felhasználó kérésére, és nem ráerőszakolva a userre, az már bloat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Alkoholista nevelde
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Padavan firmware
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest