Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Igen azt nem néztem, hogy a htop a shared memory-t is beleszámolja, de a Conky többet mutat még így is. A polybar modulja meg végképp. Az 1,1GB memóriahasználatot mutat miközben a free -m 239MB-ot, tehát több, mint a free -m+shared+cache.
Igazából ez most úgy jött ki nálam, hogy megszüntetem a conky-t, és 1-2 dolgot ki akartam rakni a polybarra, többek között a a memória használatát is. No mindegy. Megnézem, hogy hogyan kell polybarra kirakni úgy egy értéket, hogy egy terminal parancsot futtatok. Mikor beállítottam magamnak a polybar-t a mostani kinézetre, akkor rémlett, hogy lehet ilyet. Ha igen, akkor majd a free .m parancs értéket iratom ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Van-e még?
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Háztartási gépek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB