Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Igen azt nem néztem, hogy a htop a shared memory-t is beleszámolja, de a Conky többet mutat még így is. A polybar modulja meg végképp. Az 1,1GB memóriahasználatot mutat miközben a free -m 239MB-ot, tehát több, mint a free -m+shared+cache.
Igazából ez most úgy jött ki nálam, hogy megszüntetem a conky-t, és 1-2 dolgot ki akartam rakni a polybarra, többek között a a memória használatát is. No mindegy. Megnézem, hogy hogyan kell polybarra kirakni úgy egy értéket, hogy egy terminal parancsot futtatok. Mikor beállítottam magamnak a polybar-t a mostani kinézetre, akkor rémlett, hogy lehet ilyet. Ha igen, akkor majd a free .m parancs értéket iratom ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- Újszerű iPhone 14 Plus 128GB Lila független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB