- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
attilav2 #5970 üzenetére
Nekem simán az extra tárolóból felrakma a Chropmium-ot (most 77-esnél tart) szinte ugyanazt a beállításokat mutatja mint neked, csak a Rasterization software only. Minden más hardware. És nem csináltam semmit. Anno én is a vaapi-t használtam, de úgy rémlik, hogy azért szűnt meg, mert mintha írták volna, hogy belekerült a rendes változatba is, amit ő csinált. Azóta a sima alap verziót használom.
-
Frawly
veterán
válasz
attilav2 #5970 üzenetére
Egyáltalán nem gányolás, szépen megoldottad újraforgatás nélkül. Gondolkodok rajta, hogy én is felteszem. Csak nincs kedvem szórakozni vele. Várok még pár napot, hátha egy frissítés helyreteszi a Chromiumot, ha nem, akkor törlöm a gépről, és helyette befogok egy másodlagos Firefox profilt inkább.
Nálam azért van 2 böngésző is fent, mert tematikusan használom. A Firefox a fő böngésző, a Chromium a másodlagos, amit csak szórakozásra, videózásra, stb. használok, hogy ne egy böngészőben legyen 500 fül megnyitva, hanem témák szerint szétszedem két böngészőre, így legalább több böngészővel is lesz tapasztalatom. De ha a Chromium ilyen bugos marad, akkor dobni fogom szemrebbenés nélkül. Egyébként sem a kedvencem, fájni nem fog érte a szívem.
Ugyebár a bug, ami nálam van, az abszolút a Chromium hibája. Még azzal sem jöhetnek, hogy túl új a Mesa, mert a 19.2-es ágat már hónapok óta tesztelték egy csomóan bétaként, majd RC-kként, sőt, jó ideje végleges kiadásban is, az csak az archosok lustasága, hogy Archra még csak most ért el. A Wayland és Sway WM sem lehet oka, mert az meg rég nem frissült, meg a többi alkamazással jó. Ez megint tipikus Google fejlesztési minőség. Utálom ezeket a multikat, csak bullshitelni tudnak, meg divattrendkedni és bloatosítani, de mikor normális dolgot kéne letenni az asztalra, akkor az már nem megy, helyette van a fetrengés, meg lázas bugfoltozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest