Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Most természetesen SD adapterrel tudom olvasni a notebookban. Valószínű maradok ennél. Holnap még kipróbálom céges gépen win7 alatt. Amennyiben a support jót mond és én is jól értem, akkor ott sem fog menni csak a Quick appal. MTP-t megnézem.
Ezt írta:
"Thank you very much for reaching us at GoPro! We would love to clarify this situation.When you plug your camera on your usb, it will show on camera the message that the camera is connect via usb to a computer. However, you won't be able to access the files. Your camera will not work as a storage device, since it's a smart device. To properly correct this situation, I would recommend you downloading the following app: https://shop.gopro.com/EMEA/softwareandapp/quik-%7C-desktop/Quik-Desktop.html . With this app you can access all the files via usb and download them. Besides that, you can use a SD Adapter.
Hope this helps!
"
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB